Vindmølleservice | Vindmølleinspektion

Vindmøllevinge
inspektion med drone

Få både inspektion af vindmøllevinger og service af hele din mølle

Her får du inspektion af dine vindmøllevinger med drone

Skal du have inspiceret dine vindmøllevinger, kommer vi ud til dig og foretager et eftersyn med vores drone.

Når vi kommer ud for at inspicere dine vindmøllevinger med vores drone, filmer vi vingerne og ser, om der er skader på dem. Efterfølgende vurderer vi, om skaderne er kritiske eller blot kosmetiske.

Viser det sig, at der er en kritisk skade på en af dine vindmøllevinger, hjælper vi dig med at udbedre den for at undgå, at den bliver større, og at du får flere omkostninger til reparationer.

Uanset om du har en husstandsmølle, om du er erhvervskunde, eller om du sidder i et laug eller er investor, hjælper vi dig gerne med at inspicere din mølle, så du undgår store skader med dyre reparationer til følge.

Kontakt os og høre mere om vores inspektion af vindmøllevinger med drone – enten ved at ringe på telefon (+45) 40 15 03 56 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt får efterset dine vindmøllevinger

Dine vindmøllevinger bliver udsat for meget slitage fra vind og vejr. Torden og lyn kan forårsage skader i form af huller, og det er vigtigt, at disse skader bliver opdaget hurtigt.

Når du bruger os til at inspicere dine vindmøllevinger regelmæssigt, er du sikker på, at eventuelle fejl på vingerne bliver opdaget i tide.

På den måde sikrer du også den længst mulige rådighedstid på din mølle, og det vil både spare dig for omkostninger og besværet ved at skulle have repareret vingerne.

Hos os får du både inspektion af vindmøllevinger og service af hele din mølle

Ud over at inspicere og servicere dine vindmøllevinger, tilbyder vi dig også at foretage det fulde lovpligtige serviceeftersyn på din mølle. Vores ISO-9001-certifikat er din garanti for, at vores service er grundig og professionel, og din mølle er altid i de bedste hænder hos os.

Kontakt os og hør mere om vores serviceeftersyn og om, hvordan vi foretager inspektion af dine vindmøllevinger ved at ringe på telefon (+45) 40 15 03 56 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar

Kontakt os omkring dit projekt

Du er altid velkommen til at kontakte PMT ApS på telefon (+45) 40 15 03 56 eller via formularen.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.