Vindmølleservice | Vindmølleinspektion

Hvem er vi?

Dit professionelle vindmølleservicefirma

PMT ApS er dit professionelle vindmølleservicefirma

Leder du efter et vindmølleservicefirma, hvor du er garanteret kvalitet lige fra produktion til transport og den endelige opstilling, er du kommet til det rette sted.

PMT ApS er til dig, der ejer en enkelt vindmølle eller dig, der har en hel vindmøllepark – og vi hjælper dig uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Vores ISO 9001:2015-certifikat er endvidere din garanti for professionel kvalitetskontrol, sagkyndig vedligeholdelse samt service, reparation og optimering af din vindmølle.

Vil du være sikker på at få teknisk korrekt kvalitetssikring, grundige serviceeftersyn og professionel reparation af din vindmølle, er du velkommen til at kontakte os – så sørger vi for, at din mølle altid fungerer optimalt.

Det eneste du skal er at ringe på telefon (+45) 40 15 03 56 eller udfylde vores kontaktformular, og så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vores vindmølleservicefirma tager sig godt af dine møller.

Undgå lange driftsstop på dine vindmøller – vores vindmølleservicefirma sørger for døgnovervågning

For at vi kan garantere dig, at din mølle altid er i drift, når du samarbejder med vores vindmølleservicefirma, bruger vi den mest moderne teknologi inden for IP-telefoni.

Dine vindmøller har alle en IP-telefon installeret, og hver dag ringer vores system møllen op. Hvis din mølle melder en fejl ved opringningen, reagerer på det, og i samråd med dig som kunde, aftaler vi nærmere.

Alternativt giver systemet os mulighed for at rette fejlen på din mølle via fjernforbindelse.

Vores overvågning 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen er din garanti for hurtig udbedring af eventuelle fejl på din vindmølle, så du undgår frustrerende driftsstop og i stedet bare skal nyde den høje oppetid på din mølle.

Kontakt vores vindmølleservicefirma og hør meget mere

Vil er altid klar til at fortælle dig mere om, hvordan vores tekniske indsigt hos PMT ApS er din garanti for optimal kvalitetssikring og service af dine møller.

Derfor er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 15 03 56 eller via vores kontaktformular og høre mere om vores vindmølleservicefirma og hvordan vi hjælper netop dig.

Sidebar

Kontakt os omkring dit projekt

Du er altid velkommen til at kontakte PMT ApS på telefon (+45) 40 15 03 56 eller via formularen.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.