Vindmølleservice | Vindmølleinspektion

PMT’s værdier

PMT’s værdier

PMT ApS er en moderne virksomhed med mange års erfaring inden for vindmølle industrien. Vi har store kompetencer indenfor service-reparation-vedligeholdelse-optimering samt opstilling og nedtagning af vindmøller.

Vi servicerer de fleste typer af vindmøller, men primært mærkerne NEG Micon, Nordtank, Vestas, Siemens, Bonus og Wind World.

PMT ApS har hovedsæde i Skælskør, Vestsjælland, men har lager flere steder i Danmark. Vi er landsdækkende og alle vores montører er klar til at yde dig og din mølle den bedst mulige service, således at du har så få driftsstop som muligt, dette betyder for dig en bedre bundlinje.

Vi har ikke sat en tid for et service på en mølle eller går på akkord for at blive før færdig og komme videre til den næste, men udfører opgaven til den er 100 % og korrekt udført i henhold til forskrifter.
PMT ApS kan tilbyde overvågning af din mølle 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.
Vi har vagt ordning så skulle der opstå driftsproblemer udenfor normal arbejdstid kan vore teknikere få løst problemet således at møllen hurtigst muligt er i drift igen.

PMT ApS er ISO 9001:2015 certificeret efter den ny bekendtgørelse til udførelse af lovpligtige eftersyn på vindmøller fra 599kw til 2,3MW.

PMT ApS er en mindre virksomhed i vindmølle branchen som har en målsætning om at være blandt de allerbedste til at udføre kvalitets arbejde som bygger på vores store erfaring indenfor vedligeholdse af vindmøller.
Vi har sat overliggeren for kravene til os selv højt og vi arbejder løbende på at optimere processerne til fordel for dig som kunde, og for at vi kan yde dig og din mølle den mest optimale løsning / service.

Har du spørgsmål til vores værdier eller til en af de bestemte typer af vindmøller, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig uanset om det drejer sig, om reparation af vindmøller, vindmølle vedligeholdelse eller noget helt andet. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os.

Sidebar

Kontakt os omkring dit projekt

Du er altid velkommen til at kontakte PMT ApS på telefon (+45) 40 15 03 56 eller via formularen.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.