Vindmølleservice | Vindmølleinspektion

Kvalitetssikring

Få kvalitetssikring af din vindmølle – din garanti for et produkt i topklasse

Her får du kvalitetssikring af din vindmølle – din garanti for et produkt i topklasse

Hos os får du kvalitetssikret din vindmølle, allerede inden den forlader fabrikken. Det er din sikkerhed for, at din mølle er fejlfri og korrekt produceret, når du modtager den.

Når vi udfører kvalitetssikring af din vindmølle, indbefatter det tilsynsplaner, der indeholder kontrolbesøg hos din producent og eventuelle underleverandører.

Her kontrollerer vi, om dine vindmøller er i orden, og vi sørger for at dokumentere hele produktionsprocessen med billeder, som du får i form af en rapport.

Skulle der være fejl i produktionen eller på dele af denne, opdager vi det – så slipper du for at stå med ekstra udgifter til retrofitting og en længere produktionstid på din vindmølle.

Kontakt os på telefon (+45) 40 15 03 56 eller ved at udfylde vores kontaktformular og hør mere om, hvordan vi kvalitetssikrer dine vindmøller og fungerer som bindeled mellem dig og din mølleproducent.

Vi kvalitetssikrer din vindmølle fra produktion til overdragelse

Når du vælger os til at udføre kvalitetssikring af din vindmølle, er vi med dig gennem hele processen, så du er garanteret faglig og uafhængig rådgivning fra start til slut.

For at du får den bedste oplevelse helt uden frustrationer, er vi med dig lige fra planlægningsfasen til konstruktion og den endelige overdragelse onshore eller offshore, efter din vindmølle er blevet testet og kontrolleret.

Ud over det sørger vi for, at din dokumentation er i orden, så du altid har dit på det rene. Det betyder, at du undgår alle faldgruberne og stopklodserne, når du bruger os til at udføre kvalitetssikringen af din vindmølle.

Du får den kvalitetssikring af din vindmølle, du har behov for

Vi tilbyder dig enten vores egen kvalitetsgarantiplan, som vi har udarbejdet på baggrund af vores mange års erfaring med forskellige vindmøllemodeller og –producenter.

Har du specielle krav eller efterspørgsler i forbindelse med kvalitetssikringen af dine vindmøller, udarbejder vi også gerne en skræddersyet kvalitetsplan til dig.

Det betyder, at du får netop den form for kvalitetssikring af dine vindmøller, du ønsker, når du samarbejder med os.

Kontakt os og lad os sørge for, at dit slutprodukt er optimalt ved at ringe på telefon (+45) 40 15 03 56 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage.

Sidebar

Kontakt os omkring dit projekt

Du er altid velkommen til at kontakte PMT ApS på telefon (+45) 40 15 03 56 eller via formularen.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.