Vindmølleservice | Vindmølleinspektion

Vindmølleservice

Få professionel vindmølleservice tilpasset netop til dit behov

Få professionel vindmølleservice tilpasset netop dit behov

Vindmølleservice udført af kompetente teknikere med den rette tekniske viden sikrer dig en driftssikker vindmølle, og det nedsætter din risiko for eventuelle dyre vindmøllereparationer.

Vi er certificerede i henhold til ISO 9001:2015 inkl. Bek. 1773:2020, bilag 8, pkt. 1

Vores spidskompetence er service af NEG Micon, Nordtank, Vestas, Siemens, Bonus og Wind World.

Vores landsdækkende vindmølleservice og døgnvagt-ordning sikrer dig den højeste oppetid på din mølle – og skulle uheldet alligevel være ude, får vi hurtigt besked og sørger for, at din mølle er i drift igen hurtigst muligt.

Kontakt PMT ApS og hør, hvordan vi skræddersyr en vindmølleservice-løsning, der passer til netop dine behov, uanset hvor mange møller du skal have serviceret.

Ring enten på telefon (+45) 40 15 03 56 eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Regelmæssig vindmølleservice sikrer dig en bedre bundlinje

Når du sørger for at få regelmæssig vindmølleservice, forebygger du også sandsynligheden for driftsstop. Det betyder, at din vindmølle bliver mere lønsom, fordi den får en optimal produktionstid, og det vil du se på din bundlinje.

Ønsker du den optimale sikkerhed for, at din vindmølle bliver efterset hurtigst muligt, hvis uheldet alligevel skulle være ude, tilbyder vi dig overvågning hele døgnet i alle ugens dage.

På den måde fanger vi hurtigt fejlsignalet fra din mølle og sørger for at rette fejlen – enten ved at køre ud til din vindmølle eller ved at rette fejlen via overvågningen.

Du er også sikker på, at vi udfører vindmølleservice i henhold til producentens forskrifter. På den måde er du sikker på optimal vindmølleservice hos PMT ApS.

Vi tilbyder vindmølleservice til alle vindmølleejere

Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde, bestyrer for et vindmøllelaug eller investor, yder vi service på netop din vindmølle eller vindmøllepark både on- og offshore.

Kontakt PMT ApS og bestil en tid til vindmølleservice hos os ved at ringe på telefon (+45) 40 15 03 56 eller send os din henvendelse via vores kontaktformular – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Herunder har vi skiftet hovedleje i Randers på en micon 750kw mølle, hele drivtoget har været sendt på gear værksted hvor de i nat har skiftet hovedleje, så vi her til morgen kunne samle møllen igen.

Vores teknikere har igen på denne opgave bevist at vi har de bedste folk med utrolige kompetencer også til kran opgaver.

Nu går de næste timer med og få samlet møllen færdig så den igen kan levere grøn energi senere i dag

Sidebar

Kontakt os omkring dit projekt

Du er altid velkommen til at kontakte PMT ApS på telefon (+45) 40 15 03 56 eller via formularen.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.